KRISTIJANO JE KAO NOLE: Rumunski Maradona uporedio Đokovića sa Ronaldom. OVO im je zajedničko!
Foto: Tviter

Uporedio najbolje

KRISTIJANO JE KAO NOLE: Rumunski Maradona uporedio Đokovića sa Ronaldom. OVO im je zajedničko!

Tenis -

Slavni rumunski fudbaler George Hadži, koji je tokom karijere igrao i za Barselonu i za Real Madrid, uproedio je dvojicu najboljih fudbalera Lionela Mesija i Kristijana Ronalda sa teniserima.

Popularni "rumunski Maradona" opisao je Mesija i Ronalda kao Rodžera Federera i Novaka Đokovića.

"Mesi i Ronaldo su dvojica igrača koja ulepšavaju moj život. Živimo u eri dvojice neverovatnih fudbalera. Jedan ima tehniku, a drugi snagu. Možete imati sjajno telo, ali sve počinje u vašem umu. Mesi je veoma kreativan, poseduje veliki talenat i sjajnu tehniku. Kada bismo pričali o tenisu, Rodžer Federer bi bio Mesi, a Novak Đoković bi bio Kristijano Ronaldo", rekao je George Hadži.

Ronaldo je u ponedeljak osvojio Zlatnu loptu za 2016. godinu, što je Hadži prokomentarisao na svoj način.

"Uvek želi da pobedi – zato trenira, zato se oporavlja... Razliku na terenu ne predstavlja uvek motivacija. To je igračeva ambicija jer ono što ste uradili juče se ne računa, morate i danas izaći na teren i dati sve od sebe. Fudbaleri nisu glumci. Film možete napraviti i gledati ga 100 puta, ali u fudbalu to nije slučaj, svaka utakmica je drugačija. Morate biti motivisani. To je kvalitet koji je potreban da biste postali na svetu. To imaju Mesi i Ronaldo, igrači koji su sve ovo postigli na tako visokom nivou", rekao je George Hadži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track