Marej pobedio i navijače i Gaskea
Foto: REUTERS

rolan garos

Marej pobedio i navijače i Gaskea

Tenis -
Navijači su glasno podržavali Gaskea, a odložili su početak poslednjeg gema tako što su pravili talase duže nego što je uobičajeno, potom su se radovali kada je Marej servirao u mrežu, da bi na kraju podrugljivo govorili "šššš" kada je sudija pokušao da ih umiri

PARIZ - Britanski teniser Endi Marej plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je pobedio domaćeg takmičara Rišara Gaskea u četiri seta, 1:6, 6:4, 6:1, 6:2. Marej se prošle nedelje žalio na bolove u leđima, a tokom prvog seta se držao za leđa po hladnom i vetrovitom vremenu u Parizu.

Kako je meč odmicao, međutim, četvrti nosilac Marej nije pokazivao znake povrede i rutinski je savladao 17. nosioca Gaskea. On će u četvrtfinalu igrati protiv šestog nosioca Davida Ferera.

Meč se završio na neobičan način. Navijači su glasno podržavali Gaskea, a odložili su početak poslednjeg gema tako što su pravili talase duže nego što je uobičajeno, potom su se radovali kada je Marej servirao u mrežu, da bi na kraju podrugljivo govorili "šššš" kada je sudija pokušao da ih umiri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track