Englezi krtikuju Runija jer ne peva himnu!

svi da pevaju

Englezi krtikuju Runija jer ne peva himnu!

Fudbal -
Runi mumla nešto sebi u bradu, nekada ni ne pomera usne kad se intonira himna. Selektor Roj Hodžson bi trebalo da insistira na tome da cela ekipa peva, a da oni koji to ne žele, ne idu na Evropsko prvenstvo“, napisao je kolumnista

LONDON - Videli od MIhe. Kolumnista prestižnog britanskog "Dejli mejla" po svoj prilici iniciran ekscesom u srpskoj reprezentaciji kada je selektor Mihajlović odstranio iz repezentacije Adema Ljajića jer nije pevao himnu iskritikovao je zvezdu nacionalnog tima Vejna Runija iz istog razloga.

Runi mumla nešto sebi u bradu, nekada ni ne pomera usne kad se intonira himna. Selektor Roj Hodžson bi trebalo da insistira na tome da cela ekipa peva, a da oni koji to ne žele, ne idu na Evropsko prvenstvo“, napisao je kolumnista.

"Kako to da 90.000 navijača Engleske pokazuje veći patriotizam od 11 skupo plaćenih zvezda. Da li oni misle da su bolji ljudi od običnih gledalaca“, zapitao se Mekenzi, a da li će njegove reči imati uticaja na Runija, videćemo tokom šampionata Evrope na kojem će Englezi igrati u grupi sa Francuskom, Ukrajinom i Švedskom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track