Maleni Troicki već zvezda društvenih mreža: Aleksandra i Viktor nasmejali fanove neodoljivom fotkom!
Foto: Profimedia

Uvek nasmejani

Maleni Troicki već zvezda društvenih mreža: Aleksandra i Viktor nasmejali fanove neodoljivom fotkom!

Tenis -

Novopečeni supružnici i budući roditelji objavili su fotografiju sa svetskom zvedom, koja je raznežila njihove obožavaoce i izmamila im smešak.

Viktor Troicki nikada nije izgleda srećnije, zar ne? Otkad je u srećnoj vezi - i odnedavno braku - s lepom Paraćinkom Aleksandrom, srpski teniser je uvek nasmejan. Zgodna manekenka uskoro će svoj i Viktorov osmeh učiniti još širim, kada na svet donese njihovo prvo dete.Dok iščekuju rođenje svoje bebe, srećni par uživa u putovanjima i zabavlja se, a tokom odmora u Dubaiju imali su priliku da upoznaju jednu svetsku zvezdu koja se na interesantan način poigrala s Aleksandrinim stomačićem.Naime, poznati turski kuvar Solt Bej, koji je nedavno privukao pažnju svetske javnosti, družio se sa srpskim parom i primenio svoj čuveni metod soljenja na trudnički stomačić naše lepotice. Viktor je ovekovečio ovaj simpatični trenutak, a Aleksandra je s obožavaocima podelila zanimljivu fotografiju uz opis:"Solt Bej nam posolio bebicu."

A ako još uvek ne znate zbog čega je taj trenutak bio poseban, podsetite se čuvenog snimka slavnog kuvara, koji trenutno ima više od 12,3 miliona pregleda na Instagramu!

Izvor: Story.rs Sa sajta Story.rs pročitajte i:Lepo je biti opet u ovom gradu: Gde je to otputovala Marina Tadić? (FOTO)Ovo se zauvek promenilo kada mu je saopštila da je u drugom stanju: Šta je drugačije kod Novaka Đokovića? (FOTO)

O ljubavnom životu ne govori, ali o nekim stvarima ne ćuti: Marija Šerifović otkrila ko je NjENA LjUBAV (FOTO)

Nije odoleo, morao je da odgovori: Romantična Elena Karaman Karić OVAKO je čestitala suprugu godišnjicu (FOTO, VIDEO)

Novaka nikada nismo videli ovakvog: Izgovorio 10 reči i prekinuo intervju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track