Miror: Ana najprivlačnija, Dokićeva treća svih vremena

Britanci uživaju u lepoti

Miror: Ana najprivlačnija, Dokićeva treća svih vremena

Tenis -
Uredništvo britanskog lista Miror objavilo je TOP 40 retrospektivu najprivlačnijih teniserki svih vremena.

Kao uvod u ovogodišnji Vimbldon, Miror je podsetio čitaoce na poznate i ne toliko poznate koliko zapažene teniserke u poslednje tri decenije, koje su plenile svojim igračkim ali i drugim kvalitetima na terenima.

U nikad oštrijoj konkurenciji, titulu najprivlačnije igračice svih vremena, ponela je, za neke očekivano, srpska teniserka Ana Ivanović.

"Ana je ne samo pojam ženske lepote već i student jednog univerziteta i ambasador UNICEF-a", piše uz sliku najbolje srpske teniserke.

Na drugom mestu našla sedoskorašnja broj 1, Dankinja Karolina Voznjacki, dok je treća još jedna igračica, rodom sa ovih prostora, Jelena Dokić.

"Jugo-Ozi-Srpkinja reprezentovala je u karijeri tri zemlje, a i dalje je neverovatno lepa", napisao je Miror.

U TOP 10 su se našle i Ana Kurnjikova, Stefanija Kjepa, Marija Šarapova, Viktorija Azarenka, Amanda Kucer, Marija Kirilenko i Alona Bondarenko. Kao što se može primetiti, neke od igračica iz TOP 10 najprivlačnijih realno ne pripadaju vrhu ove liste, dok su neke poput Elene Dementijeve, Žizele Dulko, Danijele Hantuhove, Sorane Kirstee, Gabrijele Sabatini, Julije Gerges, spuštene ispod prve granice.

Mirorovu listu pogledajte ovde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track