UZMI, NOLE, SEDMU TITULU: Đoković u Melburnu startuje oko pet ujutru
Foto: Profimedia

SPEKTAKL

UZMI, NOLE, SEDMU TITULU: Đoković u Melburnu startuje oko pet ujutru

Tenis -

Mečom protiv Amerikanca Donalda Janga naš najbolji teniser zvanično će početi novu sezonu na čuvenom Australijan openu, koji je dosad osvajao šest puta

Novak je spreman, trenerska ekipa je u punom sastavu - Australijan open može da počne! Najbolji srpski teniser odradio je juče prvi trening u Melburnu sa Andreom Agasijem, a pred start prvog grend slema u sezoni kaže da se oseća mlado i spremno za nove pobede.

- Osećam se mlado, iako mnogi misle da sa 30 godina više nisi mlad. Ulaziš u poslednju trećinu ili četvrtinu karijere, ali Rodžer i Rafa su prošle godine pokazali da su godine samo broj - rekao je Novak, koji na teren izlazi oko pet sati iza ponoći, a rival će mu biti Amerikanac Donald Jang, trenutno 63. igrača sveta.

foto: Reuters

Nole je dosad osvojio šest titula na Australijan openu.

- Ne znam kako će se moje telo ponašati ove ili sledeće godine. Trenutno razmišljam samo o ovom momentu i kako da usmerim energiju. Zasad sve ide u dobrom pravcu. Nisam još 100 odsto zdrav, ali je lakat na nivou na kojem mogu da se takmičim i svakog dana je sve bolje. Nikad nisam ovoliko dugo bio van terena. Drago mi je što opet igram tenis, što imam priliku da se takmičim na velikim turnirima - zaključio je srpski as.

foto: Reuters

KLADIONICE

Rodžer Federer 2,50

Rafael Nadal 5,00

Novak Đoković 6,50

Grigor Dimitrov 11,0

Aleksandar Zverev 12,0

foto: Beta/AP

Anja Vukašinović - Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IDEMOOO! NOLE ĐUSKA OD SREĆE: Đoković sjajno raspoložen pred start Australijan opena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track