CRVENO-BELI NASTAVLJAJU U PAKLENOM RITMU, SLEDI HIMKI: Alimpijević otkrio zašto Zvezda nema prednost nad rivalima u Evroligi
Foto: Dado Đilas

NOVI SPEKTAKL U PIONIRU

CRVENO-BELI NASTAVLJAJU U PAKLENOM RITMU, SLEDI HIMKI: Alimpijević otkrio zašto Zvezda nema prednost nad rivalima u Evroligi

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da njegova ekipa u teškom ritmu nema prednost u odnosu na druge timove, ali da želi pobedu protiv Himkija.

"Zvezda nije taj tim koji ima prednost u ovakvom sistemu takmičenja jer su drugi timovi pravljeni da bolje trpe ovakve rasporede i ritam", rekao je Alimpijević novinarima u Beogradu.

Zvezda će u utorak dočekati Himki u 18. kolu Evrolige, u kom će pokušati da ostvari osmu pobedu u tom takmičenju.

Alimpijević je kazao da Zvezda želi pobedu nad ruskim klubom.

"Napravili smo u Evroligi neke velike pobede koje će nam doneti samopouzdanje. Nadam se da ćemo uz navijače odigrati dobru utakmicu u kojoj bismo mogli da slavimo", naveo je trener crveno-belih.

Po njegovim rečima, Himki je tim sa mnogo velikih imena počevši od Alekseja Šveda, pa preko Stefana Markovića, Čarlsa Dženkinsa i drugih.

Alimpijević je istakao da je poraz od Efesa u prošlom kolu već zaboravljen.

"Prošlo je mnogo vremena od Efesa, ovakav ritam ne dozvoljava da se osvrćete na poraze, niti da živite u velikim pobedama. Ta utakmica je odavno arhivirana, ali su se greške i pad dobro analizirali", kazao je Alimpijević.

Zvezda ponovo neće moći da računa na povredjenog Ognjena Dobrića, a

Alimpijević je rekao da su u klubu obazrivi kada je reč o njegovom povratku utakmicama.

"Osim nekih sitnih povreda, koje su normalne za ovakav raspored, mislim da ništa neće biti promenjeno u odnosu na utakmicu protiv Cedevite", rekao je Alimpijević.

Utakmica izmedju Zvezde i Himkija igraće se u utorak od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

(Beta, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : SUDBINA ILI NEVEROVATNA PODUDARNOST? Šta spaja prva pojačanja Zvezde i Partizana?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track