NOLE, OSTANI MAŠINA Teniske zvezde su dobile zadatak da opišu Đokovića u jednoj reči: Evo šta su rekli Federer, Nadal, Čilić, Zverev...
Foto: Reuters

Originalan poklon za noletov 31. rođendan

NOLE, OSTANI MAŠINA Teniske zvezde su dobile zadatak da opišu Đokovića u jednoj reči: Evo šta su rekli Federer, Nadal, Čilić, Zverev...

Tenis -

Kakav poklon za Novaka Đokovića! Najbolji srpski teniser danas puni 31 godinu, a specijalno iznenađenje za njegov rođendan pripremili su iz Asocijacije teniskih profesionalaca.

Naime, ATP je organizovao sve najveće teniske zvezde da u kratkom videu opišu Đokovića u jednoj reči.

Ovo je bio fantastičan način da srpski teniser sazna kako ga to vide njegovi rivali, a rezultat ovog kratkog istraživanja sigurno će mu se dopasti.

Rodžer Federer ga je opisao kao teškog (protivnika), Rafa Nadal kao često nepobedivog, Grigor Dmitrov kao inteligentnog igrača, Aleksander Zverev kao fleksibilnog, Marin Čilić smatra ga čvrstim, a David Gofan kaže za srpskog asa da je prava mašina.

Humanitarac Novak za rođendan pomaže deci u Srbiji

Naš najbolji teniser na svoj rođendan još jednom je pokazao koliko veliko srce ima. Novak je napunio 31 godinu, i tim povodom na društvenim mrežama je pozvao sve ljude dobre volje da mu pomognu da na ovaj dan sakupi 31.000 dolara za pomoć deci u Srbiji kroz delovanje Fondacije Novak Đoković.

- Danas je veliki 31! Ludo je kako vreme leti i svaki dan sve više i više shvatam koliko sam srećan što sam okružen ljudima koje volim i što imam ovakvu karijeru. Znam koliko je teško odrastati u teškim uslovima i zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu dragom i bliskom mom srcu, a to je Fondacija Novak Đoković - napisao je srpski as i u nastavku objasnio na koji način svako ko želi može da donira novac kako bi ispunio cilj i sakupio 31.000 dolara.

Autor: Anja Vukašinović

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track