MATIĆ PRVI SLETEO: Orlovi stižu u Srbiju pred start priprema za Mundijal
Foto: Dado Đilas

Stižu "orlovi"

MATIĆ PRVI SLETEO: Orlovi stižu u Srbiju pred start priprema za Mundijal

Fudbal -

"Orlovi" polako pristižu u Srbiju, a među prvim u domovinu je došao jedan od lidera naše reprezentacije - Nemanja Matić!

As Mančester junajteda je zajedno sa suprugom Aleksandrom, sinom Filipom i ćerkicom Teom privatnim avionom sleteo na beogradski aerodrom.

Nemanja će imati nekoliko dana da uživa sa porodicom, a onda se polako priključuje saigračima iz reprezentacije koje uskoro očekuje početak priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

foto: Instagram

Krstajićevi puleni će se najpre okupiti 28. maja u Staroj Pazovi, a 2. juna putuju u Austriju gde će odigrati dve prijateljske utakmice - 4. juna s Marokom i 9. juna s Čileom. Srbija prvi meč na Mundijalu igra 17. juna protiv Kostarike.

Pre nego što je spakovao svoje kofere za Srbiju kako bi se posvetio reprezentaciji, bristanski mediji su od Matića tražili kratku analizu situaciju u njegovom Junajtedu.

- Mislim da nam treba nekoliko iskusnijih igrača da pojačamo tim. Posle toga ćemo moći da se borimo za titulu i za Ligu šampiona. Mislim da smo napredovali, kao što znate, Junajted je prošle sezone bio šesti, a godinu dana ranije peti, a sada smo drugi - rekao je Matić, preneo je Skaj.

Autor: Anja Vukašinović

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track