ZNAM ZAŠTO NOVAK IZGLEDA KAO PROPALICA U ODNOSU NA RODŽERA I RAFU: Nekadašnji šampion Vimbldona stao u odbranu Đokovića!
Foto: Reuters

SVE JE TO NORMALNO

ZNAM ZAŠTO NOVAK IZGLEDA KAO PROPALICA U ODNOSU NA RODŽERA I RAFU: Nekadašnji šampion Vimbldona stao u odbranu Đokovića!

Tenis -

Nekadašnji šampion Vimbldona Pet Keš kaže da su Rafael Nadal i Rodžer Federer toliko visoko postavili lestvicu da Novak Đoković samo zbog gubitka motivacije izgleda neuspešan

- Ne razumem kako Nadal to radi, kao da je opsednut tenisom. Ne znam šta ga toliko vuče. Isto je sa Federerom. Zašto bi igrao sa 36 godine da ne voli ovu igru, osim da udovolji navijačima i činjenice da voli da igra i osvaja titule? To je opsednutost, stvar ega koja ih konstantno gura. Postavili lestvicu toliko visoko da neko poput Novaka izgleda kao propalica u poređenju s njima, a samo zato što je izgubio motivaciju na godinu dana. To je smešno! Đoković je 2015. godine imao sezonu kakva nije viđena u tenisu. Pobeđivao je Nadala i Federera koji su tada bili na vrhuncu. Uzeo im je mnogo. Ipak, ono što je začuđujuće je kako se njih dvojica konstantno vraćaju - kazao je Keš pred početak Vimbldona.

foto: Reuters

Novaka Đokovića nikako da se posle pauze vrati na pređašnji nivo.

- Rekao je da je u jednom momentu izgubio motivaciju, to je normalno i meni se desilo. U mojoj eri, na turu nije bilo lepo i komforno kao sada. Morali smo da putujemo preko okeana, a to nisu bila baš sedišta prve klase. Gotovo svi smo gubili motivaciju. Bjern Borg se povukao sa 24 ili 25 godina, Džon Mekinro je govorio o tome, Andre Agasi isto. To je normalno.

Novak Đoković će takmičenje na Vimbldonu početi duelom sa Tenisom Sandgrenom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOKANTAN VIKEND U RUSIJI! KOLINDA VOLI FUDBALERE U GAĆICAMA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track