NOVAK ZAPALIO TRIBINE U NJUJORKU! MRZE GA, ALI MU SE DIVE?! Reakcija američke publike posle trijumfa Srbina iznenadila je čitav svet! (VIDEO)
Foto: EPA

KAKVA GRMLJAVINA

NOVAK ZAPALIO TRIBINE U NJUJORKU! MRZE GA, ALI MU SE DIVE?! Reakcija američke publike posle trijumfa Srbina iznenadila je čitav svet! (VIDEO)

Tenis -

Mnoge je iznenadila reakcija njujorške publike nakon trijumfa Novaka Đokovića u četvrtfinalu US Opena.

Novak je izborio plasman u polufinale Otvorenog prvenstva Amerike, pošto je u četvrtfinalu ubedljivo savladao Australijanca Džona Milmana 3:0.

Poznato je da publika u Njujorku nije naklonjena srpskom teniseru. Protivnik Novaka Đokovića na US Openu u jednu stvar uvek može biti siguran pre nego što izađe na teren - imaće podršku publike. Neverovatno, ali istinito... S kim god da Novak igra, publika u Njujorku je na protivničkoj strani. Često je ponašanje američke publike krajnje neprimereno. Podsetimo, Novak je imao manji incident sa navijačima. U meču protiv Žoa Souse u osmini finala napravio jednu duplu servis grešku, a publika je krenula da aplaudira.

Mnoge je zbog svega toga prilično iznenadila reakcija navijača nakon plasmana Novaka u polufinale US Opena. Ceo meč su bodrili Australijanca Milmana, ali su nakon meča morali da se poklone kralju! Novak je dobio gromoglasne ovacije posle pobede...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track