Đoković favorit u Londonu!

Vide ga na postolju

Đoković favorit u Londonu!

Tenis -
Kladionice Đokoviću daju najveće šanse za zlatnu medalju na OI

Srbin prvi pik!Najpoznatija sportska kladionica na svetu „Vilijam Hil“ najveće šanse na predstojećem teniskom turniru na Olimpijskim igrama u Londonu daje srpskom igraču Novaku Đokoviću. Na drugog tenisera sveta kvota za zlato iznosi 2.75, iza njega je Švajcarac Rodžer Federer s kvotom 4. Treći favorit je Rafael Nadal, koji je osvojio zlato na poslednjim Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, dok je na četvrtom mestu Endi Mari.- Đoković je najveći favorit u Londonu. Prema našim predviđanjima, u finalu bi trebalo da igra s Nadalom, na taj meč dajemo kvotu 2.25 - kazao je Rupert Adams, portparol kladionice „Vilijam Hil“.Srpski teniser je prema istoj kladionici prvi favorit i za osvajanje četvrtog grend slema sezone - US Opena, koji počinje 27. avgusta. Kvota na njegovo slavlje u Njujorku takođe je 2.75, ali mu je tu najveći konkurent Rafa Nadal sa 3.75, dok je trenutno prvi reket sveta Rodžer Federer tek treći favorit Njujorka s kvotom 5.50.

Novaku još jedna nagrada u 2012. godiniSrpski teniser Novak Đoković dobio je nagradu ESPY za najboljeg tenisera u tekućoj sezoni.Tri nagrade dobio je Lebron Džejms (sportista godine, najbolja šampionska igra, najbolji NBA igrač), Lionel Mesi je najbolji sportista izvan SAD, dok je najbolji tim Majami Hit.

Nole na KrfuNovak Đoković je po završetku Vimbldona uzeo nekoliko slobodnih dana i iz kišnog Londona preselio se na obale Jonskog mora. Od­lučio je da kratak odmor provede na grčkom ostrvu Krfu, a brojni turisti bili su iznenađeni kad su na drevnim ulicama Kerkire ugledali srpskog asa. Neki su se čak fotografisali s njim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track