NE UMANJUJEM NOVAKOVU POVREDU, ALI... Olimpijski šampion iz Barselone o Đokoviću: Nije više želeo da radi, ni da trenira!
Foto: EPA/MAST IRHAM

analiza kakvu nismo očekivali

NE UMANJUJEM NOVAKOVU POVREDU, ALI... Olimpijski šampion iz Barselone o Đokoviću: Nije više želeo da radi, ni da trenira!

Tenis -

Nekadašnji švajcarski teniser, olimpijski šampion iz Barselone 1992. godine Mark Rose, analizirao je povratak Novaka Đokovića i istakao da misli da Novakov pad između juna 2016. i maja 2018, nije bio u laktu već u umu.

- Novak je podsetio da je pre godinu dana imao operaciju lakta... Međutim, ne umanjujem njegovu povredu, ali operacija nije bila toliko ozbiljna - započeo je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1992. godine. On je bio senka sebe samog iz drugih razloga. Đokovićev problem između juna 2016. i maja 2018. godine nije bio u laktu, već u umu. Došao je momenat kada više nije želeo da radi i trenira - istakao je Rose u analizi.

Švajcarac je podvukao da Đoković može da zahvali treneru Marjanu Vajdi.

- U tim trenucima novi treneri Agasi i Štepanek nisu mogli mnogo da promene... Đoković može da zahvali Marjanu Vajdi, dugogodišnjem treneru, sa kojim se ponovo spojio u aprilu 2018. godine - objasnio je bivši teniser koji je veće uspehe ostvarivao u dubl, nego u singl konkurenciji.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track