PARIZ U BOJAMA NOVAKOVIH NAVIJAČA! Srbikosi najglasniji na Rolan Garosu!
Foto: Kurir Sport/Milan Nastić

najmoćnija podrška

PARIZ U BOJAMA NOVAKOVIH NAVIJAČA! Srbikosi najglasniji na Rolan Garosu!

Tenis -

Srpski teniseri imaju veliku podršku svojih sunarodnika koji su došli iz svih krajeva Srbije.

Od specijalnog izveštača Kurira sa Rolan Garosa Milana Nastića.

Dominiraju članovi grupe "Srbikosi", koji su u kompleksu Rolan Garosa postali već prepoznatljivi po svojoj podršci našim igračima od prvog do poslednjeg poena, a čine je navijači, pristigli u Pariz iz svih delova Evrope.

I dok za "Srbikose" nema prepreka da bodre Novaka gde god da igra, tri momka iz Kragujevca, Sombora i Banatskog Novog Sela glasno navijaju za Srbe na manjim terenima, dok za Novakove duele na "Filipu Šatrijeu" nemaju ulaznice.

- Svi smo ovde sa jednim ciljem da damo podršku našim tensierima da sto dalje doguraju na Rolan Garosu. Gledali smo Kecmanovića i Krajinovića, i stvarno smo ih zdušno bodrili. Na našu žalost nećemo moći da pratimo Novaka, jer on igra na glavnom terenu. Ipak, bićemo srcem uz njega - kazao je jedan od momaka.

Drugi se nadovezao da neće biti do kraja turnira, i da mu je to mnogo tesko palo.

- Moji drugari će biti tu, ali bez mene. Ja se vraćam za Srbiju. Ali mislima ću sigurno biti uz njih, kao i uz naše tenisere. Nadam se da će što dalje dogurati, pre svega mislim na Novaka. Ipak je on naša uzadnica. Držimo im palčeve, juče su imali stopostotan učinak, svi su pobedili. Nadam se da će tako biti i u narednim kolima. Imamo odlične igrače - istako je srpski navijač.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track