STVARNO NE ZNA, ILI SE PRAVI BLESAV? Federer: S kim je beše Novak igrao?!
Foto: Printskrin

zanimljiva izjava

STVARNO NE ZNA, ILI SE PRAVI BLESAV? Federer: S kim je beše Novak igrao?!

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer komentarisao je svoju igru na Vimbldonu, ali i trenutnu formu najvećih rivala - Novaka Đokovića i Rodžera Federera.

Federer je u osmini finala bio ubedljiv protiv Italijana Matea Beretnija (6:1, 6:2, 6:2), u ubedljive partije u ovoj rundi takmičenja prikazali su i Novak Đoković i Rafael Nadal.

Rodžer je na zanimljiv način prokomentarisao činjenicu da je velika trojka zabeležila ubedljive trijumfe na startu druge nedelje najprestižnijeg Gren slema.

“Uvek morate da vidite kakvi su mečevi, slučajnost je da se dogodo da ispadne sve baš ovako. Takoše, mislim i da su oni najbolji sada u punom pogonu, znaju tačno šta da očekuju od terena i uslova. To nam pomaže da igramo bolje. Iskustvo pomaže. Nismo potrošili mnogo energije. Nije baš kao da smo u drugu nedelju došli praznih rezervoara. Sve te sitnice nam pomažu, ne znam šta drugo. Zaboravio sam i sa kim je Novak igrao”, rekao je uz osmeh Federer.

Novinari su ga podsetili da je Novak u osmini finala bio bolji od Francuza Igoa Ambera.

"U redu, novi momak na sceni. Žoao Souza na travi, znalo se da će mu trebati nešto posebno da pobedi Rafu, posebno posle meča sa Evansom. Beretiniju je ovo bilo prvi put da dođe ovako duboko. Bili smo favoriti u ovim mečevima. Možda je pogrešno gledati sad na celokupnu situaciju", rekao je Rodžer.

Kurir sport/B92

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track