SELEKTOR ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U SIDNEJU Nenad Zimonjić: Imali smo osećaj kao da igramo kući!
Foto: EPA/MARK EVANS

EMOTIVNO

SELEKTOR ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U SIDNEJU Nenad Zimonjić: Imali smo osećaj kao da igramo kući!

Tenis -

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je danas da je njegova ekipa na ATP kupu u Australiji imala podršku kao da je igrala na domaćem terenu.

"Bilo je neverovatno iskustvo biti deo ovog dogadjaja. Želim da zahvalim publici jer bez vas ne bi moglo, zbog vas je bilo specijalno. Veoma smo srećni što imamo toliko srpskih navijača ovde, izgledalo je kao da igramo kod kuće", rekao je Zimonjić posle pobede nad Španijom.

Teniska reprezentacija Srbije osvojila je danas ATP kup u Sidneju.

U odlučujućem meču dublova, Novak Djoković i Viktor Troicki su pobedili Felisijana Lopesa i Pabla Karena Bustu posle dva seta, 6:3, 6:4.

"U finalu smo imali najtežeg mogućeg protivnika, tim Španije koji je osvojio toliko titula tokom svih ovih godina. Bila je privilegija gledati sve vas ovde danas, bilo je neverovatno, vi ste veliki tim. Čestitam vam na svim rezultatima tokom svih ovih godina", rekao je Zimonjić.

On je potom čestitao svom timu.

"Imamo nešto posebno izmedju nas, svi smo veliki prijatelji. Za mene, da provodim vreme sa njima, da predstavljam svoju zemlju je jedan od najboljih momenata koje sam imao u karijeri", rekao je Zimonjić.

"Hvala puno svima, bili ste divni", obratio se na kraju Zimonjić navijačima na srpskom jeziku, ali i zahvalio svima koji su i putem "malih ekrana" pratili i navijali za nacionalni tim.

"Nadam se da smo vas učinili ponosim", zaključio je selektor Srbije.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track