Najnovije vesti

CRVENO-BELI UPALILI MOTORE! Fudbaleri Zvezde odradili prvi jutarnji trening na Pafosu!
Foto: Zvezda

ZANIMLJIVO

CRVENO-BELI UPALILI MOTORE! Fudbaleri Zvezde odradili prvi jutarnji trening na Pafosu!

Fudbal

Ritam na zimskim pripremama polako se pojačava. Drugi trening u Pafosu, a prvi današnji, protekao je u radu sa loptom, kao i na podizanju aerobnog kapaciteta igrača.

Fudbalere Crvene zvezde vedar duh ne napušta. Iako je nedelja, prvi dan sa dva treninga od dolaska na Kipar, Zvezdini prvotimci pokazuju da su maksimalno ozbiljni i koncentrisani.

Lepo vreme i 16 stepeni Celzijusovih poslužilo naše momke koji su bili orni za rad. Šef stručnog štaba Dejan Stanković, posle uobičajenog zagrevanja i vežbi snage, radio je sa ekipom na tehnici dodavanja, kao i na ubrzanju tačnosti pasa.

Zvezdini fudbaleri su ponovo pokazali koliko su fokusirani, pa je procenat tačnog dodavanja bio veliki. Obuo je Stanković kopačke, ovoga puta u ulozi trenera, i prelepim potezima petom, kao i pregledom igre, podsetio da majstor uvek ostaje majstor.

Posle toga, Zvezdini prvotimci radili su lagana istrčavanja sa jednog na drugi kraj terena. Koliko je sloga i zajedništvo prisutno u Zvezdinom timu govori i to da su sve vreme fudbaleri trčali u istoj liniji i pružali svoj maksimum.

Poenta rada u tri grupe tokom prepodnevnog treninga bila je što bolja cirkulacija lopte i rad na podizanju areobnog kapaciteta.

Nove obaveze na Kipru čekaju Zvezdine fudbalere danas u popodnevnom terminu.

Kurir sport 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...