TIM OSTAVIO SRPKINJU! Bila mu je velika ljubav i najvatreniji navijač, možda će sada ONA navijati za Đokovića u finalu
Foto: EPA/DAVE HUNT

PUKLA LJUBAV

TIM OSTAVIO SRPKINJU! Bila mu je velika ljubav i najvatreniji navijač, možda će sada ONA navijati za Đokovića u finalu

Tenis -

Austrijski teniser Dominik Tim sjajno "gazi" na Australijan openu, ali neko nedostaje u njegovom boksu na "Rod Lejver areni".

Tim će u nedelju drugi put u karijeri igrati u gren slem finalu. Prvo je izgubio, 2019. na Rolan Garosu od Rafaela Nadala, a u nedelju će pokušati da dobije drugo, protiv Novaka Đokovića u Melburnu.

Međutim, za razliku od, na primer, tog prošlogodišnjeg Rolan Garosa, sada nema Kristine Mladenović da ga bodri.

Francuska teniserka srpskog porekla bila je najvatreniji Timov navijač, strasno ga je bodrila i u polufinalu tog Rolan Garosa protiv Novaka Đokovića.

Kiki Mladenović i Dominik Tim više nisu u vezi! Ljubav je pukla!

Prema portalu "essentialltysports", Tim je objasnio da su raskinuli kako bi se posvetili profesionalnim obavezama, odnosno, tenis im nije dozvoljavao da provode više vremena zajedno.

Dominik i Kiki su bili u vezi od 2017.

Kristina Mladenović je danas osvojila titulu na Australijan openu u konkurenciji ženskih dublova, jer je sa Mađaricom Timeom Baboš u finalu savladala Su-Vei Hsieh i Barbora Stricova - 6:2, 6:1.

Zanimljivo je da je posle Kikinog slavlja, na teren "Rod Lejver arene" izašao upravo Dominik Tim da "podeli megdan" u polufinalu sa Aleksandrom Zverevim, koga je pobedio 3:1.

foto: EPA/ROMAN PILIPEY

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track