Najnovije vesti

DANAS NISAM USPEO, ALI SE NADAM REVANŠU: Dominik Tim čestitao Novaku i poželeo ponovni susret (FOTO)
Foto: Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

DANAS NISAM USPEO, ALI SE NADAM REVANŠU: Dominik Tim čestitao Novaku i poželeo ponovni susret (FOTO)

Tenis

Austrijski teniser Dominik Tim rekao je da mu je bila velika čast igrati protiv Novaka Đokovića u finalu Otvorenog prvenstva Australije i da se nada da će uskoro imati priliku za revanš.

"Želim pre svega da čestitam Novaku na ovom uspehu, takođe želim da pozdravim i tvoj tim. Sve ove godine radite sjajan posao, a takođe deluješ i na sve ostale ljude i podižeš nivo tenisa, svaka čast zaista. Danas nisam uspeo, ali nadam se uskorom revanšu", rekao je Tim posle meča.

foto: Profimedia

 Austrijanac je u finalu poražen od Novaka Đokovića sa 3:2.

On je rekao i da postoje neke stvari koje su važnije od tenisa, kao i da se nada da se nesreće poput velikih požara u Australiji više neće dešavati.

foto: Profimedia

"Takođe želim da kažem da smo i pre početka i tokom turnira shvatili da postoje neke važnije stvari. Veoma je teško gledati kroz šta je prolazila ova predivna zemlja. Način na koji su Australijanci uopšte reagovali na sve to je neverovatan, videli smo kako se sve ovo odrazilo na živote tih ljudi i nadam se da se to nikada neće ponoviti", kazao je Tim i i zahvalio organizatorima i publici koja je bodrila sve igrače tokom dve nedelje. 

(Beta)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...