NISAM DOBRO VIDEO LOPTICU, NEKA OSTANE NA TOME: Đoković i Šarapova govorili o alkoholu i mamurnuku
Foto: Profimedia

lepo su se zabavljali

NISAM DOBRO VIDEO LOPTICU, NEKA OSTANE NA TOME: Đoković i Šarapova govorili o alkoholu i mamurnuku

Tenis -

Bivša ruska teniserka Marija Šarapova bila je gost je na Instagram profilu Novaka Đokovića i njih dvoje su odgovarali na pitanja navijača, a jedno od njih je bilo vezano za to da li su ikada mamurni igrali neki meč.

- Nikad nisam mamurna izašla na meč. Ali jedan meč mi je bio posebno težak, dobila sam tri seta protiv Suarez - Navaro, čudno sam se osećala i zapitala sam se ako ovako izgleda biti mamuran na terenu, onda nikada ne želim to da iskusim - rekla je Šarapova, a potom "lopticu prebacila" na Đokovića:

foto: Prinstcreen

- I ja nikad na terenu nisam iskusio kako je igrati mamuran, ali sam imao ludu noć tokom jednog Dejvis kup vikenda. Igrali smo protiv Švedske, vratio sam se sa Vimbldona, osvojio sam ga i postao broj 1. Putovao sam od Londona do Švedske. Nisam bio planiran da igram zvanične mečeve, ali sam završio u dublu. Nisam lopticu video dobro i neka ostane na tome.

- Nisam dobar sa alkoholom, godinama ne pijem. Čaša crvenog vina ponekad, nikad belog. Uzmem neki kolač tokom proslave, najviše volim onaj iz mamine kuhinje. Ne postavljam pitanje i odmah uzimam.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track