ŠARAPOVA UĆUTKALA NOVAKA: Kad je Đoković pomenuo priču o Divcu i Draženu, Maša ga je zaustavila i izustila OVO
Foto: AP, Zorana Jevtić, EPA/ETIENNE LAURENT, Privatna Arhiva

slušala je pažljivo

ŠARAPOVA UĆUTKALA NOVAKA: Kad je Đoković pomenuo priču o Divcu i Draženu, Maša ga je zaustavila i izustila OVO

Tenis -

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je tokom Instagram razgovora sa bivšom ruskom teniserkom i prijateljicom Marijom Šarapovom govorio i o Kobiju Brajantu i potom pomenuo da mu je dokumentarni film o poginulom asu Lejkersa, koji je stradao u helikopterskoj nesreći zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedam osoba jedan od dva najbolja, a da je u istom rangu i onaj pod nazivom "Jednom braća".

- To je priča o dva igrača sa ovih prostora, u pitanju su Vlade Divac i Dražen Petrović - počeo je Đoković da objašnjava Šarapovoj:

foto: Printskrin

- HBO je uradio taj film sa Divcem. S druge strane, Dražen Petrović je bio najbolji igrač sa prostora bivše Jugoslavije. Poginuo je u saobraćajnoj nesreći, ne mogu da se setim kada, ali ima vieše od 20 godina. Igrao je u NBA, osvojio je srebro sa Hrvatskom na OI 1992. protiv Džordanovog drim tima. On i Divac su bili veoma bliski. Bili su cimeri, nerazdvojni. Onda je počeo rat.

Tu je Šarapova prekinula Đokovića.

- Stani, bukvalno ćeš mi ceo film prepričati. Moraću da gledam - rekla je Ruskinja, a na njene reči se Đoković ponovo nadovezao:

- Svi treba da ga gledaju, to je sigurno.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track