NOVINAR PROKOMENTARISAO IZJAVU SRĐANA ĐOKOVIĆA O ŠVAJCARCU: Novakov otac izgleda ima problem sa Federerom (FOTO)
Foto: Starsport©

KOMENTAR NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

NOVINAR PROKOMENTARISAO IZJAVU SRĐANA ĐOKOVIĆA O ŠVAJCARCU: Novakov otac izgleda ima problem sa Federerom (FOTO)

Tenis -

Novinar Mihal Samulski prokomentarisao je izjavu oca najboljeg tenisera sveta Srđana Đokovića o švajcarskom teniseru Rodžeru Federeru.

Podsetimo, otac Novaka Đokovića je u emisiji "Spo(r)light" autora Igora Miklje, koja je emitovana na "Sportklubu", pričao o raznim temama, a u jednom trenutku dotakao se i Federera.

"Zašto se to dešava sa Federerom, koji je i dalje najuspešniji i najbolji teniser na svetu? To je činjenica po rezultatima, što neće biti još dugo", rekao je Đoković senior, pa dodao:

foto: Profimedia

"Zato što on gaji toliki animozitet prema Novaku. Oni jesu tokom godina razvili neku vrstu poštovanja, ali šta mislite, zašto on i dalje igra u 40. godini? Zamislite to, čovek od 40 godina i dalje igra tenis, kada može da ode kući i da se bavi nekim zanimljivijim stvarima. Ali, pošto mu i Nadal i Novak dišu za vratom, on jednostavno ne može da prihvati činjenicu da će oni biti bolji od njega. Idi čoveče, gaji decu, bavi se nečim drugim, idi skijaj, radi nešto. Tenis nije ceo život, to je samo trenutna zanimacija mog sina. On je samo trenutno teniser", zaključio je Srđan Đoković.

Iskusni novinar i član teniske Kuće slavnih prokomentarisao je ovu izjavu:

"Đokovićev otac izgleda ima problem sa Federerom. Ponovo Srđan Đoković napada Švajcarca otpužujući da igra u ovim godinama jer ne može da prihvati činjenicu da će Nadal i Đoković biti bolji od njega", napisao je Samulski.

foto: Prtinscreen

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track