ZGODNI TENISER ZBOG KOGA JE I NOVAK U PANICI JE SERIJSKI ZAVODNIK Udario je recku sa Serenom, Šarapovom, Nikol Šerzinger
Foto: profimedia

BUGARIN DIMITROV POZITIVAN NA COVID-19

ZGODNI TENISER ZBOG KOGA JE I NOVAK U PANICI JE SERIJSKI ZAVODNIK Udario je recku sa Serenom, Šarapovom, Nikol Šerzinger

Tenis -

Bugarski teniser Grigor Dimitrov šokirao je javnost u regionu kada se povukao sa turnira Adria toura u Zadru, a zatim objavio da je pozitivan na korona virus.

I dok svet prati situaciju oko korona virusa, Grigor u svetu tenisa važi i za velikog zavodnika.

foto: EPA/NEIL HALL

Zgodni bugarski teniser je do sada bio u vezi sa Serenom Vilijams, Marijom Šarapovom i Nikol Šerzinger.

Prva je na ovoj listi bila Serena Vilijams. Tada najbolja teniserka sveta i Grigor su bili u vezi 2012. godine. Njihova veza nije dugo trajala, možda i zato što je Bugarin uskočio u krevet kod Marije Šarapove.

Marija i Grigor su prvi put otvoreno pričali o svojoj vezi u Madridu 2013. godine. Ruskinja je kasnije otkrila da ju je Dimitrov kontaktirao preko svog agenta.

foto: Profimedia

Par je raskinuo 2015. godine, uoči turnira na Vimbldonu, kada je Marija saopštila da posle ranog ispadanja na čuvenom grend slemu mora da se vrati na pobednički put i da zaboravi na sve što joj odvraća pažnju.

Dimitrov ni ovog puta nije dugo ostao sam. Iste godine je počeo da se zabavlja sa Nikol Šerzinger. Slavna pevačica je prvi put u januaru 2016. godine objavila da su zajedno, u tom trenutku nekoliko meseci.

foto: Profimedia

Veza je posle skoro četiri godine okončana 2019. godine. Pevačica je krajem prošle godine objavila raskid.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track