PRŠTALI UDARCI U RINGU VALJEVA Loznica sa 10:4 tukla Metalac i stekla prednost pred revanš polufinala!
Foto: Prinskrin

Bokserska liga Srbije

PRŠTALI UDARCI U RINGU VALJEVA Loznica sa 10:4 tukla Metalac i stekla prednost pred revanš polufinala!

Ostali sportovi -

Bokseri Loznice stekli su zavidnu prednost pred revanš polufinala Bokserske lige Srbije pošto su u prvom meču nastavka prvenstva pobedili Metalac usred Valjeva s ubedljivih 10:4.

Loznica je na pragu finala, gde je čeka bolji iz drugog polufinala Radnički Beograd - Naisus Niš, ali naravo treba sačekati i borbe u Lagatoru.

Spektakl u Valjevu počeo je sjajnim mečom između reprezentativca Srbije Dušana Janjića i mladog Pinje Aličića. Iskusni Janjić je već posle 30 sekundi borbe završio na podu, a do kraja borbe videli smo sjajnog Aličića koji je demonstrirao veštinu boksa kakav Srbija nije znala da ima.

foto: Privatna Arhiva

„Zadovoljan sam borbom. Silno motivisan sam ušao u ring, što zbog duge pauze zbog koronavirusa, što zbog želje da pobedim. Čestitao bih rivalu na fer borbi, kao i ostalim borcima u nadi da ćemo odline mečevi videti i u revanšu. Napravili smo lep rezultat pred okršaje u našem Lagatoru, tako da sam optimista“, izjavio je za Kurir mladi Pinja Aličić.

foto: Prinskrin

U ostalim borbama večeri Kubanac Moja savladao je Jovanovića. Adem Fetahović pobedio je drugog Kubanca Fernandeza. Sjajni Sandro Poletan bio je bolji od Dašića. Danijel Filipović je izgubio od Jovanovića. Valjevci nisu imali predstavnika do 91 kg, pa je Bojan Čestić dobio meč bez borbe. Takođe, Milutin Stanković nije izašao na ring Dušanu Veletiću, zbog čega bokseru Loznice nije ispunjena želja da se konačno sastane sa Stankovićem u ringu.

foto: Privatna Arhiva

„Sve čestitke zaslužuju bokseri Loznice na čelu sa trenerima Robijem i Jovanovićem, kao i uprava kluba koja odlično uradila skauting za ovaj meč“, mišljenje je dela publike koja je ispoštovala sva „korona-pravila“ u skladu s merama Vlade Republike Srbije i vanrednim propozicijama Bokserskog saveza Srbije s predsednikom Nenadom Borovčaninom na čelu.

foto: Privatna arhiva

Večeras na Crvenom krstu u Beogradu od 20 časova sastaće se domaći Radnički i Naisus iz Niša.

G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track