FEDERER NA UDARU JAVNOSTI ZBOG KORONE Švajcarac OVIM potezom RAZBESNEO SVET! Noleta su urnisali a kako će on sada proći?
Foto: Profimedia

POGREŠAN POTEZ

FEDERER NA UDARU JAVNOSTI ZBOG KORONE Švajcarac OVIM potezom RAZBESNEO SVET! Noleta su urnisali a kako će on sada proći?

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer našao se na udaru javnosti zbog jednog lošeg poteza u doba globalne pandemije.

Srpskog tenisera Novaka Đokovića svetska javnost je urnisala komentarima zbog organizacije humanitarnog turnira "Adria Tour" u vreme pandemija virusa korona, na kojem su se pojedini učesnici i zarazili.

Bilo je dosta neumesnih komentara i napada na najboljeg tenisera sveta, iako su sve preporučene epidemiološke mere ispoštovane tokom trajanja turnira.

foto: AP/ Darko Vojinović

Sada je na udaru javnosti zbog virusa korona švajcarski teniser Rodžer Federer!

Naime, prvi čovek specijalizovanog teniskog sajta "Punto de Brejk" Hose Moron ošto je kritikovao vremešnog tenisera koji se bez maske slikao sa navijačima.

foto: EPA/LYNN BO BO

"Ono što smo rekli za Đokovića, moramo da ponovimo ovde. Rodžer Federer slikao se s navijačima, a da nije nije imao masku ili držao distancu od jednog metra. Isto možete videti kako mu je ponuđena neka olovka kako bi dao autogram. Pogrešno", napisao je Moron na Tviteru.

foto: Pritnscreen

Rodžer Federer je operisan i trenutno se oporavlja od operacije kolena, a povratak na teren najavio je za 2021. godinu.

foto: EPA/LYNN BO BO

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja