VOLEO BIH DA SE ČUJEM SA NOVAKOM, JA SAM NJEGOV VELIKI FAN: Predrag Kon još jednom govorio o Đokoviću! Uvek sam uz NJEGA
Foto: Nemanja Nikolić, Screenshot Pink tv

EPIDEMIOLOG PROGOVORIO O NAJBOLJEM NA SVETU

VOLEO BIH DA SE ČUJEM SA NOVAKOM, JA SAM NJEGOV VELIKI FAN: Predrag Kon još jednom govorio o Đokoviću! Uvek sam uz NJEGA

Tenis -

Član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa u Srbiji, epidemiolog Predrag Kon je, gostujući u emisiji Hit tvit, uputio i poruku prvom reketu sveta Novaku Đokoviću.

Podsetimo, prvi "razgovor" su Kon i Đoković imali kada je epidemiolog reagovao na izjavu Đokovića o tome kako je on protivnik vakcinisanja kao metoda lečenja.

Potom je naš as oboleo od koron virusa, a ubrzo nakon oporavka Novak je otišao na godišnji odmor. Govoreći o Đokovićevoj nedavnoj poseti Bosni i Hercegovini, gde je obišao znamenita mesta ove zemlje i prirodne lepote, Kon je rekao da želi Đokoviću lep provod na odmoru.

- Želim mu da provodi odmor onako kako želi i sa ljudima sa kojima se nabolje oseća - rekao je Kon.

On je prethodno istakao da je veliki fan našeg tenisera i da redovno prati njegove uspehe.

- Jedino što ću reći je da mu želim sve apsolutno najbolje i uspeha dalje. Mislim da je to nešto što se u 50 godina desi ovoj zemlji. Nemam šta da mu prigovorim. Jednom sam ga pomenuo zbog vakcina, bio bih jako srećan da se čujem s njim uopšte, ikada, jer ja jesam njegov obožavalac i neprekidno sam uz televizor kad on igra - otkrio je Kon.

Govoreći o Novakovim stavovima i njegovom načinu života, Kon je konstatovao da sve što Đoković radi ima veliki uticaj na one koji ga prate.

- On ima zaista ogroman uticaj na ljude, svaki korak mu se prati. Vidite, i to je opterećujuće. Ako se oslanja na alternativnu medicinu, zašto da ne - rekao je Kon.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track