RAZVELI SE NEVEN I ALEKSANDRA: Krah braka kome je KUMOVAO NOVAK ĐOKOVIĆ! (FOTO)
Foto: EPA Andrej Cukić, Printscreen

KRAJ ROMANSE

RAZVELI SE NEVEN I ALEKSANDRA: Krah braka kome je KUMOVAO NOVAK ĐOKOVIĆ! (FOTO)

Tenis -

Najbolji svetski teniser venčao je Nevena Markovića, koji je bio svedok na Noletovom crkvenom venčanju, i njegovu devojku Aleksandru Tanaković 2015. godine, a sada se u javnosti pronela vest da se ovaj par razvodi.

Poznata srpska manekenka Aleksandra Tanasković i fudbaler Neven Marković, nakon nekoliko godina srećnog braka rešili su da se rastanu, piše Blic.

Aleksandra i Neven venčali su se u Beogradu 2015. godine, U braku su dobili ćerku Inu, međutim nakon pet godina usledio je razvod!

Aleksandra je kao model radila za brojne poznate svetske brendove, a uz to je jedna od retkih koja se može pohvaliti fakultetskom diplomom, i to stomatološkog fakulteta.

neven i novak
neven i novakfoto: Printscreen

Marković i Đoković su odrasli na Banjici, a njihovo prijateljstvo je preraslo u kumstvo.

"Novak je još kao mali bio posvećen tenisu. Bio je na najvišem nivou od kada znam za njega. On je radoholičar, perfekcionista... Uvek daje maksimum. Moram da priznam da ne poznajem nikog ko je toliko posvećen. Naše prijateljstvo je bezgranično. Uvek smo bili tu jedan za drugog, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je možda bilo i previše za dečake kakvi smo bili. Prijateljstvo je opastlo zahvaljujući razumevanju, poštovanju i borbi za njega", objasnio je svojevremeno Marković.

Alex i sesirici. ? i naravno #nomakeup

A post shared by Aleksandra ⚜️Tanaskovic (@kokolinica) on

"Nema boljeg prijatelja od Novaka. On je fantastičan. Brižan, je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara. Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja", naveo je Marković

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track