ODVRATNO JE NA ŠTA NAS PRISILJAVAJU! Kristina Mladenović posle NEVEROVATNO izgubljenog meča: Potpuno sam skrhana!
Foto: Profimedia

US OPEN

ODVRATNO JE NA ŠTA NAS PRISILJAVAJU! Kristina Mladenović posle NEVEROVATNO izgubljenog meča: Potpuno sam skrhana!

Tenis -

Francuska teniserka srpskog porekla, Kristina Mladenović, na neverovatan način eliminisana je u 2. kolu US Openu u Njujorku.

Mladenović je protiv 20. godišnje Ruskinje Varvare Gračeve dobila prvi set sa 6:1, u drugom je vodila 5:1 u gemovima i imala 40:0 na svoj servis, ali - tu je stala.

Nije iskoristila nijednu od četiri meč lopte, a potom je prosto "nestala" na terenu. Prvo je drugi set izgubila u taj brejku, osvojivši samo dva poena, da bi potom odlučujući treći set izgubila sa nulom - 6:0.

Od poslednjih 11 gemova, Mladenović je dobila samo jedan.

foto: AP

Kaže da uopšte nije zadovoljna uslovima u mehuru, naročito prema francuskim teniserima i teniserkama koji su bili u kontaktu sa zaraženim Benoa Perom.

"Igrala sam dobro, ali osećala sam se nervozno. Odvratno je to kroz šta nas prisiljavaju da prođemo. Želim svoju slobodu nazad. Osećam se kao da smo zatvorenici", rekla je Mladenovićeva.

Ipak, kaže da je sama kriva za težak poraz.

"Na 5:2 sam doživela kolaps. Nemam šta više da kažem, potpuno sam skrhana. Apsolutno je gnusno kako se ophode prema nama, ali ne želim da to bude opravdanje za moj poraz. Nije krivica na USTA što nisam pretvorila četiri meč lopte u pobedu. Nemojte pogrešno da me shvatite", dodala je ona.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track