LAURA NIJE OČEKIVALA OVAKVO ŠIKANIRANJE: Isplivale informacije o linijskom sudiji zbog koje je Novak izbačen sa US Opena
Foto: Profimedia

US OPEN

LAURA NIJE OČEKIVALA OVAKVO ŠIKANIRANJE: Isplivale informacije o linijskom sudiji zbog koje je Novak izbačen sa US Opena

Tenis -

Linijski sudija Laura Klark koju je Novak Đoković nenamerno pogodio lopticom nakon čega je izbačen sa US Opena, nije se oglašavala u javnosti posle spornog događaja.

Sudija Laura Klark, obeležila je turnir ni kriva ni dužna, dospela je u žižu javnosti i glavna je tema već nekoliko dana u teniskim krugovima.

Ipak, teatralan nastup Laure Klark, kojoj je odmah ukazana lekarska pomoć na terenu, a zatim je i odvedena sa terena, značilo je da Novak nema šanse da izbegne diskvalifikaciju.

foto: Tviter

Danima o Lauri Klark nismo čuli ništa nakon incidenta, osim što je isplivalo da je u pitanju veliki ljubitelj alkohola, kao i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali i da je imala veliku životnu tragediju 2008. godine, kada joj je sin poginuo sa 25 godina u saobraćajnoj nesreći.

Novu informaciju o Lauri dala je direktorka turnira Stejsi Alaster, koja je najavila da će Klarkova vratiti na turnir i da će suditi u završnici, ali je i rekla da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

"Imala je dobru negu. Mediji su je malo šikanirali. Mislim da to nije očekivala. Znam dobro tu ženu i srećna sam da je dobro", rekla je Alastereova.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track