MILOJEVIĆ POSLE NAJVEĆEG USPEHA U KARIJERI: Pobeda još slađa jer sam savladao vrhunskog igrača Krajinovića
Foto: Kurir

reakcija

MILOJEVIĆ POSLE NAJVEĆEG USPEHA U KARIJERI: Pobeda još slađa jer sam savladao vrhunskog igrača Krajinovića

Tenis -

Srpski teniser Nikola Milojević je napravio veliko iznenađenje i izbacio Filipa Krajinovića sa Rolan Garosa 6:4, 3:6, 6:3, 6:1.

- Tok meča je bio trnovit, gore-dole sa obe strane. Moglo je da ne bude protiv nekoga iz Srbije, ali žreb je takav. Pobeda je međutim, još slađa jer dolazi protiv vrhunskog igrača kakav je Filip. Počeo sam duplim brejkom, pa izgubio i mislim da je dug gem na 4:4 bio presudan za prvi set. Drugi set sam počeo dobro, ali se onda desio pad, koji je malo posledica i nesikustva što je Filip iskoristio i dobio drugi deo igre. Treći i četvrti set su rešeni na početku kada sam psihološki preovladao, držeći taj momentum do kraja seta.

U drugom kolu Milojević će igrati protiv slovenačkog tenisera Aljaža Bedenea.

- Iskreno ne gledam unapred žreb tako da ne znam, od vas ćujem da je sledeći protivnik Benede. Igrao sam solidno i kvalifikacije posebno protiv Majera. Sad su mi odrešene ruke. Imam dan pauze i daću sve od sebe u nastavku. Pre svega da se fizički oporavim.

foto: Profimedia

Srpski teniser je upitan i šta je doprinelo da dođe do ovog uspeha.

- Mislim da sam napredovao fizički, servisom i forhendom što mi uz kretanje omogućava da budem agresivan. Bio sam igrač kontre i defanzive, sada je drugačije. To je podsticaj za dalje, rekao je Milojević.

Kurir sport / Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track