GRK SE SPASAO U POSLEDNJI ČAS! Cicipas izgubio prva 2 seta, pa se ''probudio'' i sprečio SENZACIJU! VIDEO
Foto: AP

ROLAN GAROS

GRK SE SPASAO U POSLEDNJI ČAS! Cicipas izgubio prva 2 seta, pa se ''probudio'' i sprečio SENZACIJU! VIDEO

Tenis -

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas pobedio Španca Djaumea Munara sa 4:6, 2:6, 6:1, 6:4, 6:4.

Šesti teniser sveta je do pobede protiv 109. igrača na ATP listi stigao posle tri sata i 13 minuta igre.

Cicipas će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv Urugvajca Pabla Kuevasa koji je na startu turnira bio bolji od Švajcarca Henrija Laksonena.

Prolaz dalje obezbedio je i Kanadjanin Denis Šapovalov, koji je u prvom kolu slavio protiv Francuza Žila Simona sa 6:2, 7:5, 5:7, 6:3.

On će u narednom kolu igrati protiv španskog tenisera Roberta Karbaljesa Baene koji je ranije danas pobedio Amerikanca Stiva Džonsona u tri seta.

Španac Roberto Bautista Agut pobedio je Francuza Rišara Gaskea sa 7:6, 6:2, 6:1 i zakazao duel sa Madjarem Atilom Balažom.

Ruski teniser Andrej Rubljov slavio je protiv Amerikanca Sema Kverija posle skoro tri i po sata igre i borbe u pet setova - 6:7, 6:7, 7:5, 6:4, 6:3.

Rubljov će u drugom kolu igrati protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine, 70. tenisera sveta.

Bugarin Grigor Dimitrov slavio je protiv domaćeg tenisera Greguara Barera, dok je njegov protivnik u narednom kolu, Slovak Andrej Martin eliminisao Portugalca Žoaa Souzu.

Čileanac Kristijan Garin eliminisao je Nemca Filipa Kolšrajbera i u narednoj rundi igraće protiv Australijanca Marka Polmansa, dok je Brazilac Tijago Monteiro bio bolji od Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track