AMERIČKI NOVINAR OSUO PALJBU NA NOVAKOVU LOŽU: Amerikanac tokom polufinala LAJAO o Đokoviću pa se OBRUŠIO i na njegov tim! (FOTO)
Foto: Profimedia

ROLAN GAROS

AMERIČKI NOVINAR OSUO PALJBU NA NOVAKOVU LOŽU: Amerikanac tokom polufinala LAJAO o Đokoviću pa se OBRUŠIO i na njegov tim! (FOTO)

Tenis -

Američki novinar Ben Rotenberg nije propustio polufinalni duel između Đokovića i Cicipasa koji je ispratio reakcijama na tviteru, a u jednom trenutku se obrušio i na Novakovu ložu.

Rotenberg je sve vreme na društvenim mrežama "lajao" o Novakovim potezima na terenu, skoro pa uživo prenosio korisnicima te mreže sa druge strane bare šta se dešava u Parizu, a u jednom trenutku se obrušio i na ložu najboljeg tenisera sveta.

foto: Profimedia

Kada je režiser prenosa prebacio kadar na boks Novaka Đokovića, Amerikanac je primetio da jedan član ne nosi masku, te je brže-bolje osuo paljbu po celom timu.

"Vičite na momka iz Novakove lože koji se čak nije ni pretvarao da nosi masku", napisao je Rotenberg uz fotku ljudi iz lože, pozivajući korisnike Tvitera da isprozivaju člana Novakovog tima što su i učinili.

Ređali su se skaradni komentari, a jedan od njih je glasio: "Mrzim ove ljude".

foto: EPA

Podsetimo, Novak je posle pet setova i velike borbe sa Stefanosom Cicipasom izborio finale Rolan Garosa u kojem će snage odmeriti sa Nadalom, a taj meč zakazan je za nedelju od 15 časova.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track