VELIKO SRCE NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Donacija fondacije Novak Đoković za tri dečje bolnice
Foto: AP

DONACIJA

VELIKO SRCE NAJBOLJEG TENISERA SVETA: Donacija fondacije Novak Đoković za tri dečje bolnice

Tenis -

Fondacija Novak Đoković saopštila je da je donacijom u tri bolnice želela da bolesnoj deci omogući adekvatno okruženje u vidu edukativno-zabavnih prostorija u kojima će se osećati "makar približno kao da su kod kuće".

"Ljubav je pokretač, ona je u nama, samo treba da je probudimo, a kada je deca osete, teške stvari se transformišu u čuda. A, najveće čudo je dečji život i zadovoljno dete, to je za nas zvezda vodilja i zbog toga dajemo sve od sebe da danas bude bolje nego juče", navela je globalna direktorka i koosnivač Novak Đoković fondacije Jelena Đoković.

Fondacija je kompletno renovirala i opremila svim neophodnim sredstvima prostorije za učenje i igru u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova, bolnici za pedijatriju "Olga Popović Dedijer" i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić".

Nacionalna direktorka Novak Đoković fondacije Maja Kremić je rekla da će se i ubuduće pažljivo pratiti i osluškivati potrebe dece tokom njihovog ranog razvoja.

"Mi u Fonadciji Novak Djoković čvrsto verujemo da samo zajedno, onoliko koliko svako od nas može, doprinosimo svetu da bude bolje mesto za sve", rekla je Maja Kremić.

Direktor klinike u Tiršovoj Siniša Dučić je kazao da mu je drago zbog toga što je Fondacija prepoznala značaj kvalitetnog provodjenog vremena dece koja se leče.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track