ZBOG NJE SE RODŽEROVO POKERAŠKO LICE TOPI KAO ŠEĆER! Emotivni Federer otkrio DETALJE iz života sa Mirkom: Ona je moj OSLONAC!
Foto: Pritnscreen/Facebook

porodica mu je sve

ZBOG NJE SE RODŽEROVO POKERAŠKO LICE TOPI KAO ŠEĆER! Emotivni Federer otkrio DETALJE iz života sa Mirkom: Ona je moj OSLONAC!

Tenis -

Rodžer Federer proslavljeni švajcarski teniser odustao je od Australijan opena ove sezone jer nije želeo da se odvaja od porodice.

"Imam 39 godina, četvoro dece, osvojio sam 20 grend slem turnira. Za mene više nije vreme da odsustvujem od porodice duže od pet nedelja – objasnio je Rodžer nekadašnjem treneru Andrei Sau, koji je sada PR Austalijan opena.

Ove godine je korona virus totalno poremetio čitavu organizaciju grend slema u Melburnu, pa je iz tog razloga Federer i odlučio da odustane, jer je trebalo ili da ide sam ili da provede karantin sa svojom porodicom, koja ne bi mogla da napušta hotel, dok bi on normalno trenirao.

Mnogi su spekulisali da su povrede razlog Rodžerovog odustajanja, ali ispostavilo se da je u pitanju nešto drugo

"Za ovih 20 godina, koliko se bavim tenisom, konstantno sam bio na putu i u sa porodicom sam provodio maksimum pet ili šest nedelja. Prija mi pauza, jer provodim mnogo vremena sa porodicom", objasnio je Federer

Mirka Federer
foto: Profimedia

Švajcarac je otkrio i iz kog razloga je tako raspoložen u poslednje vreme.

"Kada vam je neko toliko važan, kao što su to za mene Mirka i moja deca, emocije su prevelike i pokeraško lice se topi kao šećer" rekao je Federer i posebno naglasio:

"Mirka je najbolja majka i najbolja supruga! Ona je uvek bila velika podrška, jednostavno divna osoba. Tokom moje duge karijere uvek me je podržavala – nije štedeo reči Švajcarac o svojoj supruzi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track