OZBILJNO POJAČANJE ZA MZT: Makedonski velikan potpisao vunderkida
Foto: ABA liga

OZBILJNO POJAČANJE ZA MZT: Makedonski velikan potpisao vunderkida

Košarka -

Jedan od najtalentovanijih mladih makedonskih košarkaša, 17- godišnji Mihail Naumoski (205 centimetara), potpisao je dvoipogodišni dogovor sa MZT Skoplje, saopštio je danas skopski klub.Kako se navodi, mladji sin nekadašnjeg legendarnog makedonskog reprezetativca Petra Naumoskog u MZT dolazi iz beogradske Crvene zvezde i radi se o krilnom košarkašu koji "bez problema pokriva pozicije tri i četiri".

Mihail Naumoski, dodaje se, do sada je igrao i za skopski Vardar i turski Galatasaraj i njegovim dovodjenjem "MZT Skoplje Aerodrom produžava sa naporima da u svojim redovima ima najtalentovanije makedonske košarkaše u ovom trenutku". ; Prema dogovoru, Mihail će ovu sezonu odigrati u drugom timu makedonskog šampiona MZT Skoplje Uni banka, koji se od ove godine takmiči u Prvoj ligi.

Uprava skopskog kluba od mladog Naumoskog "očekuje veliku pomoć u borbi za zadržavanje prvoligaškog statusa", navodeći da će nakon završetka ove sezone Mihail "dobiti 'prekomandu' u prvi tim MZT za koji će igrati naredne dve sezone".

Mihail Naunoski je za klupski sajt rekao da "jedva čeka da se zvrše sve formalnosti oko dogovora da bi mogao da obuče dres MZT Skoplje".

"Daću sve od sebe da opravdam datu šansu i da prenesem znanje i iskustvo dobijeno treniranjem i ; igranjem u Crvenoj zvezdi i u Galatasaraju", rekao je 17-godišnji Naumoski (mztskopjeaerodrom.mk).

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track