JE**** KRETEN IZ ATP JE SAT I PO VIKAO NA MENE! Novakov saborac otkrio detalje nezapamćenog SKANDALA
Foto: Profimedia

PREKID FILMA

JE**** KRETEN IZ ATP JE SAT I PO VIKAO NA MENE! Novakov saborac otkrio detalje nezapamćenog SKANDALA

Tenis -

Kanadski teniser Vašek Pospišil našao se u centru skandala koji je šokirao ljubitelje tenisa širom sveta.

Kanađanin je na meču protiv Mekenzija Mekdonalda namerno gubio poene, raspravljao se sa sudijom i na kraju žestoko izvređao prvog čoveka ATP-a Andreu Gaudencija.

Vasek Pospišil
foto: Profimedia

Pospišil je izgubio živce u finišu prvog seta. Lomio je reket, gubio poene i zbog toga je dobio opomenu od sudija Ana Gabasa. Sudija je u jednom momentu upitao Kanađanina u čemu je problem i usledio je šokantan odgovor.

"Sat i po je predsednik ATP vikao na mene na sastanku jer sam pokušao da ujedinim igrače... Sat i po... Lider ATP je je**** kreten. Ako želite da me kaznite, rado ću tužiti kompletnu organizaciju", rekao je Kanađanin.

Nakon burnog meča, koji je izgubio rezultatom 6:3, 4:6, 6:3, Pospišil je izdao i saopštenje.

"Izvinjavam se zbog svog ponašanja na terenu u Majamiju. Pokazao sam nepoštovanje prema igri koju volim i zbog toga mi je iskreno žao. Kako bih objasnio svoje ponašanje, moram da kažem da sam bio veoma nervozan tokom sastanka igrača i predstavnika ATP noć pre toga. Platio sam danak emocijama, koje su me preplavile kada sam izašao na teren. Još jednom se izvinjavam zbog svog ponašanja na terenu i rečnika koji sam koristio", poručio je kanadski teniser.

Vasek Pospišil
foto: Profimedia

Podsetimo, Vašek je 2020. godine sa Novakom Đokovićem osnovao Asocijaciju teniskih profesionalaca (PTPA), koja se bori za prava igrača i štiti njihove interese.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track