KANAĐANKE SPREMNE ZA SRBIJU: Očekuju dobru borbu i zanimljiv duel u Kraljevu!
Foto: Profimedia

Bili Džin king kup

KANAĐANKE SPREMNE ZA SRBIJU: Očekuju dobru borbu i zanimljiv duel u Kraljevu!

Tenis -

Ženska teniska reprezentacija Kanade očekuje dobru borbu protiv Srbije u Bili Džin King kupu, rekla je danas selektor Hajdi El Tabak.

"Biće dobra borba i nadam se da ćemo biti dovoljno dobre. Poznajem moje devojke, njihove ličnosti, energiju i udobno se osećam sa njima. Srećna sam što imamo priliku da se takmičimo za Kanadu", rekla je izmedju ostalog El Tabak na konferenciji za novinare u Kraljevu.

Kanada će gostovati Srbiji u borbi za plasman u plej-of svetske grupe Bili Džin King kupa za 2022. godinu.

"Kada se radi o rankingu teniserki, prilično je izjednačeno je i sve će morati da igraju svoj najbolji tenis i bore se za svaki poen. Biće zanimljivo za gledanje", kazala je predstavnica Kanade.

El Tabak je navela da se kanadskim teniserkama dopada podloga u hali u Kraljevu, da nije suviše brza i da uslovi odgovaraju njenom timu.

Kanadska teniserka Rebeka Marino rekla je da je veoma uzbudjena.

"Veoma sam uzbudjena pred ovaj duel. Mislim da sam pre 10 godina igrala protiv Srbije i lepo je vratiti se ovde. Volim da igram za Kanadu i daću sve od sebe", kazala je Rebeka Marino.

Navela je da se seća da je publika u Srbiji veoma "energična" i da će sada biti čudno igrati bez navijača, iako očekuje zanimljive mečeve.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track