BIVŠA DEVOJKA NIKA KIRJOSA U BEOGRADU! Izbacila Srpkinju, pa na konferenciji otkrila: Nisam morala da odem iz Hrvatske, ali...
Foto: Instagram

iskreno

BIVŠA DEVOJKA NIKA KIRJOSA U BEOGRADU! Izbacila Srpkinju, pa na konferenciji otkrila: Nisam morala da odem iz Hrvatske, ali...

Tenis -

Srpska teniserka Ivana Jorović je u prvom kolu turnira u Beogradu sa 2:0 (6:4, 6:3) izgubila od 76. na WTA listi, Ajle Tomljanović iz Australije.

Tomljanović će u drugom kolu igrati protiv sedmog nosioca Rebeke Piterson koja je danas bila bolja od srpske teniserke Nine Stojanović sa 2:1 u setovima.

Na konferenciji za novinare nakon meča Tomljanović je kratko prokomentarisala svoju dosadašnju karijru u odlazak u Australiju.

- Ne mogu reći da je meni išlo tako loše, pa da sam zbog toga otišla. Bilo je tu nekih benefita, ali prosto mislim da to nije bilo presudno u mojoj karijeri. Ima dosta igrača sa ovih prostora koji su napravili dobre rezultate tako da mi odlazak svakako jeste pomogao, ali ne mislim da je to nešto što je prelomilo moju karijeru - rekla je Ajla i kratko prokomentarisala srpsku teniserku Ivanu Jorović.

Ivana Jorović
foto: Srđan Stevanović / TSS

- Definitivno njen sadašnji renking nije odraz njenog kvaliteta, dosta je korona uticala na sve to, imala je Ivana pre par godina sjajne rezultate kada je bila u Top 100, ali sada je situacija malo drugačija, ne znam da li je imala problema sa povredama, nisam pratila, ali svakako da ovo nije njeno najbolje izdanje.

Australijanka je kratko prokomentarisala svoje aktuelno zdravstveno stanje, ali i trenutnu formu u kojoj se nalazi.

Nik Kirjos, Ajla Tomljanović
foto: Printskrin/Instagram

- Sve bolje i bolje se osćeam. Kada je počela priča sa koronom dugo nisam imala pobedu i mnogo mi je mentalno bilo teško. Sam povratak mi je bio veoma težak, bilo je dosta rada i treniga, nisam još na svom maksimumu ima još prostora da se poboljšam. Što se turnira tiče, igram koliko mogu, pa ćemo da vidimo šta će biti - rekla je Tomljanović u razgovoru za Kurir.

Tomljanović je u svetu tenisa stekla planetarnu popularnost, ne toliko po svojim igrama, već pre svega po vezi sa "zemljakom" Nikom Kirjosom, inače jednim od najvećih protivnika Novaka Đokovića.

Kurir sport / N. I / V.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track