MAZIM SE SA NJOM NOĆU?! Zverev jednom rečenicom POTPUNO ŠOKIRAO JAVNOST nakon što ga je bivša devojka optužila za nasilje!
Foto: Profimedia

Razapinju ga

MAZIM SE SA NJOM NOĆU?! Zverev jednom rečenicom POTPUNO ŠOKIRAO JAVNOST nakon što ga je bivša devojka optužila za nasilje!

Tenis -

Svetski mediji su "razvukli" Aleksandra Zvereva na sve strane nakon njegovog komentara koji je u najmanju ruku prihvaćen katastrofalno loše.

Nemac trenutno boravi u Njujorku gde učestvuje na US Openu, a nakon pobede u osmini finala protiv Janika Sinera je upitan da li nosi oko vrata zlatnu medalju koju je osvojio ovog leta na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Mazim se sa njom noću, nemam devojku, niti bilo koga pored mene, pa umesto toga zlatna medalja spava sa mnom, što je veoma dobro - šaljivo je odgovorio Zverev.

Na njegovu žalost, šala je poprilično loše prihvaćena od strane javnosti i navijača, a razlog za to je njen tajming.

Naime, četvrti teniser sveta prolazi kroz težak period na privatnom planu pošto su se naslovne strane medija u proteklom periodu često punile ozbiljnim optužbama njegove bivše devojke Olge Šaripove. Ona je javnosti otkrila da je, dok se zabavljala sa Aleksandrom, trpela fizičko i psihičko nasilje, a novinarima je pričala i detalje maltretiranja od strane nemačkog tenisera.

Šaripova je pričala ćak i da se plašila za život, kao i da je zbog teškog psihičkog stanja pokušala da se ubije, pa su ljubitelji tenisa pokušaj Zvereva da ispadne smešan dočekali "na nož".

Društvene mreže i stranice medija su preplavljene komentarima u kojima se izrazito kritikuje način Nemca da uopšte iskoristi reč "devojka" u šaljivom kontekstu.

U međuvremenu, pred Zverevom je meč četvrtine finala protiv Lojda Harisa, a u slučaju trijumfa čekaće ishod susreta Novaka Đokovića i Matea Beretinija pošto će bolji iz tog duela biti njegov protivnik u polufinalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track