VLADIKA FOTIJE REAGOVAO NA DRUŽENJE ĐOKOVIĆA SA MOHANĐIJEM: Ne slušajte, braćo i sestre, učenja raznih gurua istočnjačke religije
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

INDIJAC POSETIO KOSOVO

VLADIKA FOTIJE REAGOVAO NA DRUŽENJE ĐOKOVIĆA SA MOHANĐIJEM: Ne slušajte, braćo i sestre, učenja raznih gurua istočnjačke religije

Tenis -

Vladika Fotije reagovao je na posetu indijskog gurua Mohanđija srpskim svetinjama na Kosovu i Metohiji.

Pošto je sa fondacijom "Novak Đoković" posetila decu iz Velike Hoče i uručila im poklone, Jelena je u društvu indijskog gurua Mohanđija obišla srpske svetinje na Kosmetu.

Nakon ove informacije koju su preneli brojni mediji, reagovao je danas i episkop zvorničko-tuzlanski vladika Fotije, u besedi nakon liturgije.

"Ne slušajte, braćo i sestre, učenja raznih gurua istočnjačke religije, samo treba da slušamo našu svetu svetosavsku crkvu", poručio je vladika, a prenosi portal "in4s".

vladika fotije
vladika fotijefoto: Marina Lopičić

Mohanđija je sa Himalaja u Srbiju dovela ljubav, jer je njegova žena, Devi (Biljana) Mohanđi, poreklom iz Srbije. Pre 11 godina su se venčali i od tada Indijac često boravi u našoj zemlji.

Ima i svoj zvaničan sajt na srpskom gde promoviše svoje učenje duhovnosti i mudrosti kroz jogu i meditacije. Aktivan je i na društvenim mrežama, a postoji i Mohanđi aplikacija preko koje ljudi primaju njegove poruke i uputstva čak i kada je on na drugom kraju sveta. Više o njemu pročitajte na OVOM LINKU.

Mohanđi
foto: Pritnscreen

(Kurir sport/in4s)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track