SKANDAL U MADRIDU! Čilić poludeo posle poraza od Đokovića! Pretio i ponavljao samo OVO
Foto: Printscreen

neverovatno

SKANDAL U MADRIDU! Čilić poludeo posle poraza od Đokovića! Pretio i ponavljao samo OVO

Tenis -

Teniska reprezentacija Srbije izjednačila je večeras protiv Hrvatske na 1:1 u polufinalu Dejvis kupa u Madridu, pošto je Novak Đoković pobedio Marina Čilića posle dva seta, 6:4, 6:2. Prvi teniser sveta pobedio je 30. igrača sveta posle sat i 40 minuta.

Teniseri su u prvom setu osvajali gemove na svoje servise, sve do devetog, kada je Đoković uspeo da napravi brejk i povede sa 5:4. On je posle toga osvojio gem na svoj servis i poveo je u meču. Srpski teniser je bio ubedljiviji u drugom setu, napravio je dva brejka i doneo svom timu izjednačenje u polufinalnom duelu.

Ipak, meč je ostao u senci događaja na kraju meča. Naime, Čilić je bio veoma nezadovoljan suđenjem glavnog arbitra Luiz Azemar Engzel. Naime, nakon što je Marin čestitao Novaku pobedu obratio se Šveđanki koja je bila sudija u stolici.

"Uradila si očajan posao. Očajan. Očajan posao", ponavljao je Čilić dok je njegov prst bio uperen ka Azemar Engzel. Evo kako je to izgledalo:

1 / 4 Foto: Printscreen

Podsetimo, Hrvatska je ranije danas povela protiv Srbije nakon što je Borna Gojo pobedio Dušana Lajovića sa 4:6, 6:3, 6:2.

Pobednika duela odlučiće večerašnji meč dublova.

U drugom polufinalu u subotu igraju Rusija i Nemačka. Finale je na programu u nedelju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track