POKLONI ZA NAJMLAĐE: Novakova fondacija darovala paketiće za male Vranjance! FOTO
Foto: FB Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja, vranje.org.rs

BRAVO

POKLONI ZA NAJMLAĐE: Novakova fondacija darovala paketiće za male Vranjance! FOTO

Tenis -

Ceo tim Fondacije Novak Đoković boravio u Vranju, povod podela novogodišnjih paketića deci

Projektom koji će se realizovati u 12 gradova u Srbiji biće obuhvaćeno oko 300 dece koja će dobiti paketiće.

Paketići su podeljeni povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika u organizaciji Novak Đoković Fondacije. Akcija podele novogodišnjih paketića deci PU,,Naše dete” iz osetljivih društvenih grupa održana je u centru Vranja. Podeljen je 31 novogodišnji paketić, a sa mališanima se družila Jelena Đoković.

Novak Đoković fondacija
foto: FB Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja, vranje.org.rs

Maja Kremić, nacionalna direktorka Novak Đoković fondacije naglasila je da je ceo tim fondacije danas u Vranju i da su na ovaj način, uprkos teškoj godini, želeli da obraduju decu širom Srbije. ,,Projektom će biti obuhvaćeno oko 300 dece koja će dobiti paketiće, a realizovaće se u 12 gradova u Srbiji. Radujemo se što ćemo provesti vreme sa decom i usrećiti ih”, dodala je direktorka fondacije. U akciji u Vranju podeljen je 31 novogodišnji paketić, a sa mališanima se družila Jelena Đoković. ‘’

Novak Đoković fondacija
foto: FB Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja, vranje.org.rs

U ime gradskog rukovodstva događaju su prisustvovali zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević. Zamenica gradonačelnika izrazila je veliku zahvalnost i zadovoljstvo zbog održavanje ove aktivnosti u našem gradu. ,,Svaki vid podrške je dobrodošao, a ovaj namenjen deci je za svaku pohvalu. Drago mi je što je i naš grad uvršten od strane Novak Đoković Fondacije za realizaciju ovog projekta, jer osmesi na licima mališana govore više od bilo kojih reči. U ime gradskog rukovodstva zahvaljujem se predstavnicima fondacije na ovoj donaciji”, rekla je Zorica Jović.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track