SRAMOTA! OGLASIO SE AMERIČKI NOVINAR! Najveći Novakov hejter POLUDEO: Ne krije da je razočaran odlukom vlasti u Australiji!
Foto: Starsport, Printscreen

glavni mrzitelj

SRAMOTA! OGLASIO SE AMERIČKI NOVINAR! Najveći Novakov hejter POLUDEO: Ne krije da je razočaran odlukom vlasti u Australiji!

Tenis -

Nije prošlo ni sat vremena otkako je objavljeno da će najbolji teniser sveta Novak Đoković braniti titulu na Australijan openu u Melburnu, a odmah se javio glavni hejter i doveo u pitanje ispravnost odluke organizatora.

Ben Rotenberg, američki specijalizovani teniski novinar, poznat kao čovek koji ne voli baš ništa što Novak radi na terenu gde dominira i osvaja titule, doveo je u pitanje odluku organizatora Australijan opena.

- Iako znamo da Đoković planira da igra Australijan open još uvek postoje poprilična nagađanja oko legitimnosti njegovog izuzeća. Šta je po australijskim vlastima "akutno medicinsko stanje" koji zdrav sportista, najbolji na svetu ima - pita se Rotenberg.

Amerikanac takođe podvlači i da postoje i ne-medicinska izuzeća kako bi moglo da se uđe u Australiju, a da Đoković u svom postu na društvenim mrežama nije napisao kako se radi o medicinskom izuzeću.

- Ipak, teško mi je da zamislim da prisustvo jednog tenisera, čak i dobrog, može da se smatra "nacionalnim interesom" u zemlji kakva je Australija - poručio je Rotenberg.

Naravno, na ove tvitove odmah su se javili pojedini ljubitelji tenisa i pitali Rotenberga koliko sati dnevno razmišlja o Novaku i ima li neku drugu temu u životu?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track