00:24

Teniski komentator Vuk Brajović otkrio kako određeni mediji lobiraju protiv Novaka Đokovića

Usijanje

U SRBIJI POSTOJE MEDIJSKI TIMOVI KOJI LOBIRAJU PROTIV ĐOKOVIĆA! Teniski stručnjak otkrio koje sagovornike traže i KAKO IZVEŠTAVAJU

Tenis -

Gosti večerašnjeg Usijanja bili su Dejan Vukojičić, teniski trener, Predrag Savić, advokat, i Vuk Brajović, teniski komentator.

Poznati srpski advokat Predrag Savić smatra da je odlićčna stvar to što su Đokovićevi advokati uspeli da "izdejstvuju" tročlano veće, a takođe, Savić dodaje i da se time mnogo smanjuje uticaj na konačnu odluku.

Usijanje
foto: Kurir Televizija

- Zahtev Novakovih advokata je usvojen. Zahtev da sudi tročlano veće je jedna mini pobeda tima Novaka Đokovića. Svaki uticaj na odluku je sada mnogo umanjen. Bitnija je stvar da je u to veće ušao vrhovni sudija Federalnog suda u Kanberi, predsednik Federalnog suda već osam godina, a to je sudija Džejms Alsop - rekao je u emisiji Usijanje na Kurir televeziji advokat Predrag Savić.

Usijanje
foto: Kurir Televizija

Teniski trener Dejan Vukojičić smatra da Novak ne predstavlja nikakvu pretnju po javno zdravlje Australije i njenih stanovnika.

- Đoković je bezazlen po javno zdranje. On uopšte nije u kontaktu ni sa kim da bi mogao da predstavlja pretnju. Sve je vrlo smešno. a pre svega je da je 93% stanovništva Australije vakcinisano, a 7% nije. Ako neka propagiraju kao nekoga ko može da bude opasan, onda to nema smisla - rekao je u emisiji Usijanje na Kurir televiziji Dejan Vukojičić, teniski trener.

Usijanje
foto: Kurir Televizija

Vukojičić je dodao i to da je jasno zbog svojih postupaka da Novak Đoković nije antivakser.

- Činjenica je da je za vreme trajanja njegovih turnira, bilo omogućeno da se besplatno vakcinišu. Novak nije antivakser. On je pomogao ljudima da se vakcinišu i da budu bezbedni.

Vuk Brajović, teniski komentator otkrio je i mračnu stranu medija.

- Videli smo šta mediji pišu. Mediji svakako imaju veliki uticaj i ulogu koja je mračna. Na to su mnogi ukazali pažnju. Sve je motivisano nečasnim motivima.

Usijanje
foto: Kurir Televizija

Brajović naglašava da postoje medijski timovi u Srbiji koji traže, kako kaže, podesne sagovornike i izveštavaju na neprofesionalan i ostrašćen način.

- Zanimljivo je i da čak i njihovi medijski timovi koji se nalaze u Srbiji traže podesne sagovornike koji će amplificirati upravo ovaj neprofesionalan i ostrašćen narativ - rekao je Vuk Brajović u emisiji Usijanje na Kurir televiziji.

01:09

Poznati srpski pravnik otkrio da su svi prevideli jednu stvar! Đokovićevi advokati rade dobar posao

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

11:19

NOLE MORA DA SNOSI POSLEDICE SVOJIH POSTUPAKA! Slavni srpski odbojkaš: Ako je Đoković najbolji u tenisu NE ZNAČI DA JE I U OSTALOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track