OGLASILA SE LEPA SNAJKA ĐOKOVIĆA: Moniku izboli, a Novaka deportuju da ne bude najbolji u istoriji! KO ĆE DA ODGOVORA ZA OVO?
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO, Printscreen

podrška iz porodice

OGLASILA SE LEPA SNAJKA ĐOKOVIĆA: Moniku izboli, a Novaka deportuju da ne bude najbolji u istoriji! KO ĆE DA ODGOVORA ZA OVO?

Tenis -

Saška Veselinov, devojka najmlađeg brata Novaka Đokovića napisala na Instagramu da se raščiste sve nedoumice u situacijama kada je teško

U nekoliko fotografija i rečenica, tužan rasplet je možda najbolje opisala Saška Veselinov, devojka najmlađeg Novakovog brata Đorđa.

Saška Veselinov
foto: Printscreen

"U situacijama kada je teško, raščiste se sve nedoumice. Ko je tu za tebe jer te voli i jer mu je stalo, ko kako bi uzeo bar parče kolača, ko da bi makar bio samo vidjen. Ne znači podrška ako si tu samo kada sve ide dobro. Ko će sada da odgovara za pretrpljen stres, neprospavane noći, narušen ugled čitave porodice kao i bezbednost iste, za kršenje svih ljudskih prava. Takođe se i pokazalo da se zlo raširilo ovim svetom, ne bih rekla da vlada istim jer sam optimista i uvek razmišljam da će sve biti dobro. I ko zna zašto jeste. Definitivno nezapamćena sramota i nepravda u istoriji sporta", napisala je Saška na svom Instagram profilu.

Ona je podsetila da su Moniku Seleš izboli nožem da ne postane najbolja u istoriji ženskog tenisa.

"Novaka Đokovića deportuju iz Australije da ne postane najbolji u istoriji muškog tenisa", napisala je Saška.

Kurir sport

Bonus video:

02:17

Srđan Đoković otkrio detalje kakvu je torturu prošao Novak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track