JEDNOG SRBINA OTERALI, DRUGI ĆE DA OSVOJI AUSTRALIJU! Zapanjujuća izjava bivšeg selektora: Miša je obukao Novakovo junačko odelo!
Foto: Damir Dervišagić, EPA Diego Fedele, EPA Juanjo Martin

nastavlja da šokira

JEDNOG SRBINA OTERALI, DRUGI ĆE DA OSVOJI AUSTRALIJU! Zapanjujuća izjava bivšeg selektora: Miša je obukao Novakovo junačko odelo!

Tenis -

Bogdan Obradović je svojevremeno kao sedamnaestogodišnjaka pozvao Miomira Kecmanovića u nacionalni tim, zapazivši njegov veliki potencijal.

Bivši selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović bio je gost beogradske redakcije ruskog "Sputnjika", gde se osvrnuo na veliki uspeh Miomira Kecmanovića na Australijan Openu. Naravno, nezaobilazna tema je bila i deportacija iz Australije Novaka Đokovića, iako je Obradović prethodno pre konačnog epiloga tvrdio da će najbolji teniser sveta sigurno učestvovati na prvom grend slem turniru!.

- Oterali ste jednog Srbina, drugi će sada da osvoji Australijan open - istakao je Obradović, povlačeći paralelu između deportacije Novaka Đokovića i dobrih rezultata Miomira Kecmanovića.

Miomir Kecmanović, Novak Đoković
foto: EPA/JASON O'BRIEN, EPA/James Ross

Ova zapanjujuća izjava Obradovića odmah je naišla na mnogobrojne reakcije.

- Novak je svu energiju svoje ljubavi dao Miši i on to nosi u svom srcu. Nosi tu energiju i on će da osvoji turnir - kategorićan je Bogdan Obradović.

Gael Monfis, Miomir Kecmanović
foto: EPA/JASON O'BRIEN

Kecmanović je ostvario najbolji rezultat na jednom grend slemu, stigao je do četvrte runde gde ga čeka Gael Monfis, koji je po kladionicama apsolutni favorit u tom meču. Kecmanović je prvo eliminisao lakog luzera Salvatorea Karuza, a potom Tomija Pola i Lorenca Sonega.

- Obukao je Noletovu opremu, jer je trebalo da igra protiv njega. Miša je ušao u svlačionicu i Nole je tu ostavio stvari. Miša je obukao Novakovo junačko odelo. On sad ima tu odoru srpskog ratnika i viteza, ja ga takvog vidim. On sad momak pobeđuje, igra i za Noleta i on će da ide do finala - rekao je nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije koja je 2010. godine osvojila Dejvis kup.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track