DOK NADAL IGRA FINALE AO, NOVAK LIŽE ISTU KAŠIČICU SA 200 LJUDI! Sraman napad novinarke CNN-a na Đokovića ZBOG PRIČESTA! FOTO
Foto: Twitter / IkaFerrerGotic

Skandal

DOK NADAL IGRA FINALE AO, NOVAK LIŽE ISTU KAŠIČICU SA 200 LJUDI! Sraman napad novinarke CNN-a na Đokovića ZBOG PRIČESTA! FOTO

Tenis -

Novinarka Ika Ferer Gotić, koja radi na regionalnoj N1 a u sklopu globalne mreže CNN, šokirala je mnoge svojom objavom na društevnoj mreži Tviter gde je prozvala najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Ova novinarka, rođena u Travniku, odrasla u Holandiji, a živela je i u Austriji, Hrvatskoj, Kubi i Španiji, osula je paljbu po Đokoviću nakon što su se pojavili snimci sa liturgije na kojoj je Novak prisustvovao.

- Neverovatno, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi - napisala je ona.

Podsetimo, u sedmici koja je na izmaku, Nole je bio i na liturgiji u crkvi svete Petke na Kalemegdanu, i na Ostrogu, Novak Đoković se potom i pričestio na praznik Svetog Save u hramu koji je i posvećen najvećem srpskom svetitelju, a upravo je ta scena bila "okidač" za sraman napade Ike Ferer Gotić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track