NADALOVA TAJNA KOJA JE ZAČUDILA SVET! Rafa je uvek želeo NASLEDNIKE, sada priznao zašto JOŠ UVEK NEMA DECU!
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

NADALOVA TAJNA KOJA JE ZAČUDILA SVET! Rafa je uvek želeo NASLEDNIKE, sada priznao zašto JOŠ UVEK NEMA DECU!

Tenis -

Rafael Nadal osvojio je titulu na Australijan openu nakon spektakularnog finala u pet setova, protiv Rusa Danila Medvedevim.

Zanimljivo je da njegova supruga proslavljenog tenisera, Ćiska Pereljo nije bila u publici.

Ona je velika je misterija, jer se retko pojavljuje kako na njegovim mečevima, tako uopšte u javnosti.34-godišnja Marija Franiska Pereljo bavi se osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije.

Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala koju je slavni teniser pokrenuo pre skoro 12 godina.

Ciska Pereljo
foto: Kurir Štampano

Par je navodno počeo da se zabavlja 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine dok je venčanje obavljeno u oktobru iste godine.

Par je sudbonosno "da" izrekao pred oko 350 gostiju u zamku La Fortaleca na Majorci, mestu odakle oboje potiču.

Iako par još uvek nema decu, Rafa je često govorio o tome da bi voleo da postane otac, ali smatra da je najbolje da sačeka kraj sportske karijere kako bi mogao da im se posveti.

- Voleo bih da imam decu - dečake, devojčice. Ja sam osoba koja je porodični tip i jako volim decu. Ali, stvarnost je drugačija. Kako godine prolaze voleo bih da san o deci ispunim kada mi to dozvoli moja sportska karijera - rekao je u jednom intervjuu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track