ON JE NOVAKOV NAJVEĆI FAN NA SVETU! Ovaj Indijac VOLI Đokovića VIŠE NEGO SEBE! FOTO
Foto: Twitter/@Surojit09364049, EPA/DIEGO FEDELE

spektakularno

ON JE NOVAKOV NAJVEĆI FAN NA SVETU! Ovaj Indijac VOLI Đokovića VIŠE NEGO SEBE! FOTO

Tenis -

Popularnost Novaka Đokovića u svetu je, iz dana u dan, sve veća a pogotovo nakon skandala sa deportacijom iz Australije.

Tokom raznih turniran širom sveta Novak je upoznao veliki broj svojih fanova, ipak granice je pomerio jedan Indijac - izvesni Surojit Duta, koji ga je istetovirao po telu.

Naime, on nema samo jednu tetovažu Novaka, već nekoliko komada i s velikom euforijom ih je pokazao putem svog Tviter naloga.

On na ruci ima istetovirano ime i prezime srpskog tenisera, te kada spoji svoje šake ono jasno pokaže Novak Đoković, a pored ove, on na svojoj podlaktici ima i srpskog tenisera koji drži reket, očigledno sa nekog od mečeva koje je igrao tokom karijere.

Još jedna, poslednja makar za sada, nalazi se na vratu i leđima i tamo takođe piše Novak Đoković, dok je iznad nacrtan i i akronim njegovog imena.

Pored ovoga, on je dodatno objasnio i zašto voli srpskog tenisera.

- Ja sam iz Indije, volim da gledam tenis i Novak Đoković je moj omiljeni sportista. Teško je to objasniti... Njegovo ime na mom telu mi daje veliku dozu samopouzdanja, daju mi samouverenost da reagujem u nekim ključnim momentima. To je Novak Đoković - napisao je ovaj Indijac na profilu.

Kako izgledaju njegove tetovaže možete pogledati u galeriji ispod.

1 / 3 Foto: Twitter/@Surojit09364049

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track