Najnovije vesti

VELIKA STRAST SUPRUGE NAJBOLJEG TENISERA SVETA: One su promenile Jelenu, mnogi će biti iznenađeni njenim izborom! VIDEO
Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

SVET KNJIGA

VELIKA STRAST SUPRUGE NAJBOLJEG TENISERA SVETA: One su promenile Jelenu, mnogi će biti iznenađeni njenim izborom! VIDEO

Tenis

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i trenutno jedna od najuticajnijih domaćih mlađih dama Jelena Đoković često sa svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu deli savete o ishrani, deci, porodici i generalno o životu, a posebno mesto u njenom životu očigledno zauzimaju knjige.

Jelena je nedavno na svom Instagram profilu napisala da je Narodna biblioteka Srbije savršeno mesto za istraživački rad i inspiraciju.

Na svom Instagram profilu nedavno je objavila i fotografiju na kojoj uz pomoć stručnog lica lista jednu staru, retku i dragocenu knjigu iz Posebnog fonda NBS.

"Nije tajna da obožavam svet knjiga. Narodna biblioteka Srbije je savršeno mesto za istraživački rad i inspiraciju. Miris knjiga i prepune police naslova koji vas pozivaju da se izgubite u svetu koji ima beskonačno pitanja i odgovora… bez kraja i početka, jer to je učenje.

Raduje me buduća saradnja putem fondacije Novak Djoković. Mi sa tolikim entuzijazmom hrlimo ka svakom detetu da ga povedemo putem stvaralaštva i mašte, a kako bolje nego uz knjigu?"

Odavno je poznata velka ljubav, pa i strast, Jelene Đoković ka knjigama.

Pre nešto više od godinu dana, sa rafova u jednoj knjižari odabrala je dela za koja kaže da su je promenili. Iako je tada u prvi plan isticala knjige sa tematikom o popularnoj psihologiji, ova Jelenina izjava je privukla veliku pažnju, a mnoge će svakako i iznenaditi.

- Ja vrlo poštujem Džoa Dispencu i jako volim njegove knjige, mislim da je sjajan čovek. A tu je i knjiga ‘Četiri sporazuma’ koju preporučujem od srca, kao i Ester Perel. Ona je genije za partnerske odnose. Seksualnost je nešto jako bitno i što mnogi izgube u dugim vezama. E, pa ovo je nešto što može da vam da neku interesantnu perspektivu - bila je preporuka Jelene Đoković.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja